Rewinds og Potting

Vi udfører gerne alle former for reparationer og mods der har med pickups at gøre.

Rewinds

Hvis du har en defekt pickup kan vi omvikle den på ny, enten til dens originale specifikationer, eller til dine ønskede. Vi forsøger altid først at reparere den før vi omvikler den.

Vi rewinder også gerne hvis du er ude efter en anden lyd, eller hvis du generelt bare ikke er tilfreds med din pickup.

Potting

Hvis du har en pickup som er mikrofonisk (altså opfanger meget støj og feedbacker) kan vi potte den i voks, altså vokse den. Dette gøres ved at den bades i 67 grader varm voks, som så trænger ind mellem de hundredevis af lag af kobbertråd. Når voksen stivner, fastgør den de løse tråde og fjerner derfor den største del af feedbacken.

Det er værd at nævne at alle single coils (derunder P-90’ere) har en mikrofonisk støj der ligger på omkring 60Hz. Dette kan nedsættes lidt ved voksning, men aldrig fjernes helt. Det kan nedsættes mest muligt ved at være sikker på at alle pickupper og løse metaldele er jordforbundne til strengene i bunden af enten bro eller tremolo-klo (eller anden metal der har fast berøring med strengene), og derefter loddet til jord-delen af output jackstikket.

Derudover kan vi kraftigt anbefale at bruge jordkabel i din forstærker, og ikke mindst afskærme alle pickup cavities med kobbertape eller ledende afskærmningsmaling. Det er virkelig noget der virker!

Priser på rewinds og potting:

Rewinds:

375kr pr. standard humbucker, single coil eller P-90.

Andre slags pickup kan aftales med os over mail.

Potting:

1-2 stk: 150kr pr. pickup.

3+ stk: 125kr pr. pickup

Kontakt os venligst her over siden eller på mail for disse services

NB! Priser tillægges returfragt uanset antal.