Om os

Lücking Pickups1pngVelkommen til Lücking Pickups

Vi har specialiseret os i håndlavede boutique pickups, til alle former af elektriske guitar.

Vi modtager bestillinger og gør vores bedste for, at kunderne er tilfredse med deres køb.

Fornuftige priser og mulighed for at sende bestillinger til alle steder i Danmark og udlandet, gør Lücking Pickups til et godt og velfungerende firma.
Det vigtigste hos Lücking Pickups er glade og tilfredse kunder. Service og kvalitet er noget vi prioriterer som det højeste.
Ved køb hos Lücking Pickups, støtter man samtidig to unge iværksætter, som prøver ihærdigt at gøre guitarelskere over hele landet lidt gladere.
Vi sætter stor pris på ris og ros, så vi kan blive bedre i fremtiden.

Garanti på vores pickups:
Der er 14 dages returret på pickups valgt fra vores faste sortiment. 14 dages fortrydelsesret bortfalder ved køb af pickups som bliver viklet personligt til dig, og ikke er en del af vores faste sortiment.
Vi giver garanti for at vores pickups er fri for produktionsfejl og defekter for livstid for den originale køber, ved bevis for køb.
Hvis der er de mindste problemer med vore pickups, så skriv til os på mail så vi kan fixe problemet sammen, før noget sendes til os.

Ved forsøg på ændringer/modifikationer eller selvforskyldte defekter frafalder garantien. Derfor anbefales det altid at pickups forbliver i deres covers, samt at humbuckers under ingen omstændigheder åbnes. Opbevar dem også sikkert og fastplaceret hvis de ikke er i en guitar hvor de hører til.

Hvis der alligevel går noget galt og der knækkes en tråd ved fx skift af cover, så skriv til os, så skal vi se hvad vi kan gøre!
Vi kan ikke garantere at vore pickups er in-phase, hvis de sammenkobles med pickups af andre mærker.
Vi gør alt hvad vi kan for at sende ordrer ud inden for 1 hverdag, men da nogle af vore pickups bliver lavet efter bestilling kan der gå op til en uge før ordren sendes. Hvis dette er tilfældet, får du en personlig email omkring dette.
Ved køb gives der tilladelse til at Lücking Pickups må sende nyhedsbreve og lign. (max 1 gang om måneden), dette kan afmeldes til hver en tid.