Hvem bruger Lücking Pickups?

Vi opbygger et kraftigt voksende netværk af musikere og guitarbyggere. Her er et udvalg af vores venner:
(klik på navn eller billede for at komme til deres hjemme- eller FB-side.

Guitarbyggere/luthiers

woodhouselogo
Woodhouse Guitars – Unikke håndbyggede guitarer bygget i DK

dahlberglogo
Dahlberg Instruments – Håndbyggede guitarer bygget af de to Dahlberg brødre, af lokalt træ af højeste kvalitet. Deres guitarer spilles bl.a. af Pato Siebenhaar, Lau Højen fra Carpark North, Shaka Loveless, og mange flere.
Dahlberg Instruments på Facebook

Artister og bands

PZNR DKD

POISONER – POISONER er et ungt trashmetalband fra Slagelse, som samtidig bringer undertoner af bluesrock, funk, 70’er progrock og syrerock. Med deres høje energi – og intensitetsniveau i musikken tvinger lytteren til at moshe alle nærliggende gipsvægge til pulver! På scenen leverer de en energisk vellydende lussing til publikum, mens de hænger ud over scenekanten med passionen dryppende ned over forreste række.
De består af Lauritz som frontman og guitarist, og Lasse som guitar og kor. Derudover bakkes den tunge rytme max op af “Den gale normand fra Bergen”, Morten på bas og kor. Stilen sættes og rytmen holdes af Emil på trommer, og sammen bringer de en musikoplevelse uden lige ud over scenekanten. De har udgivet deres debut-EP, Disobey, og arbejder lige pt. på deres anden EP, samtidig med at de spiller koncerter og supportjobs i hele det danske land.

FTM

Face the Monster

No comments yet.

Skriv et svar